Kursuskalender for masteruddannelse i fødevarekvalitet og -sikkerhed – Københavns Universitet

Fødevaremaster > Kurser

Kursuskalender

Masteruddannelsen i Fødevarekvalitet og sikkerhed tager 3 år på deltid og er tilrettelagt, så du kan gennemføre den samtidig med dit almindelige arbejde. Kurserne er tilrettelagt, så det mest optimale forløb er at følge uddannelsen fra studiestarten, der er hvert tredje år, men du kan godt afvige fra dette, hvis det passer dig bedre.
Bemærk dog, at de enkelte kurser kun udbydes hvert tredje år.

Uddannelsen består af 6 kurser og et afsluttende masterprojekt (speciale).

Kursustitel Dato for kurset Tilmeldingsfrist 
Kemisk og fysisk fødevaresikkerhed, 9 ECTS 15. april 2019 - 30. juni 2019 15. marts 2019
Fødevaresikkerhed og forarbejdning af fødevarer, 6 ECTS 15. august 2019 - 15. oktober 2019 1. juni 2019
Mikrobiologisk fødevaresikkerhed, 9 ECTS 15. november 2019 - 15. februar 2020 - Ny dato! 15. oktober 2019
Overvågning og eftersporing af fødevarebårne sygdomme, 6 ECTS 15. april 2020 - 15. juni 2020 15. marts 2020
Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter, 9 ECTS 15. november 2020 - 15. februar 2021 - Ny dato! 15. oktober 2020
Fødevaresikkerhed i et samfundsvidenskabeligt perspektiv, 6 ECTS August-oktober 2021 (forventet)
Masterprojekt (speciale), 15 ECTS

Løbende start, efter aftale med studieleder.

Mail til studieleder Jesper Lassen (jlas@ifro.ku.dk) for mere information.