Kursuskalender for masteruddannelse i fødevarekvalitet og -sikkerhed – Københavns Universitet

Fødevaremaster > Kurser

Kursuskalender

Masteruddannelsen i Fødevarekvalitet og sikkerhed tager 3 år på deltid og er tilrettelagt, så du kan gennemføre den samtidig med dit almindelige arbejde. Kurserne er tilrettelagt, så det mest optimale forløb er at følge uddannelsen fra studiestarten, der er hvert tredje år, men du kan godt afvige fra dette, hvis det passer dig bedre.
Bemærk dog, at de enkelte kurser kun udbydes hvert tredje år.

Uddannelsen består af 6 kurser og et afsluttende masterprojekt (speciale).

Kursustitel Dato for kurset Tilmeldingsfrist 
Kemisk og fysisk fødevaresikkerhed, 9 ECTS oktober - november 2021 (forventet)
Fødevaresikkerhed og forarbejdning af råvarer , 6 ECTS december 2021-marts 2022 (forventet)
Mikrobiologisk fødevaresikkerhed, 9 ECTS 15. november 2019 - 15. februar 2020 - Ny dato! 21. oktober 2019
Overvågning og eftersporing af fødevarebårne sygdomme, 6 ECTS 15. april 2020 - 15. juni 2020 1. marts 2020
Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter, 9 ECTS 15. september - 15. december 2020 Ny dato! 1. august 2020
Fødevaresikkerhed i et samfundsvidenskabeligt perspektiv, 6 ECTS forår 2021 (forventet)
Masterprojekt (speciale), 15 ECTS

Løbende start, efter aftale med studieleder.

Mail til mfks@ifro.ku.dk for mere information.